Διαχείριση Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Καθαρισμός-Απολύμανση-Επισκευή-Συντήρηση

Get Adobe Flash player

Διαχείριση Κτιρίων

 

Αναθέστε την ολική διαχείρηση του κτιρίου σας στην εταιρία Οικοservice.

 

Η δυσκολία εξεύρεσης μια αξιόπιστης εταιρείας με πλήρως ικανοποιητικές υπηρεσίες είναι γνωστή.

Η Oikoservice διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα και εξειδικευμένους συνεργάτες και συνεργεία που παρέχουν τις πλέον αξιόπιστες και επιστημονικά ελεγμένες υπηρεσίες σε κάθε κτίριο ή εγκατάσταση από την μικρότερη κατοικία μέχρι το μεγαλύτερο επαγγελματικό συγκρότημα κτιρίων είτε είναι επαγγελματικό είτε είναι κατοικίες.

 

Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε τα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεστε, η Oikoservice θα φροντίσει για τη σωστή αξιοποίησή τους και την πλέον οικονομική τους διαχείριση.

Εσείς, μακρυά από την ανασχόλησή σας με το συντονισμό των συνεργείων, και χωρίς τις πιθανές προστριβές με τους λοιπούς ενοίκους, θα απολαμβάνετε τις υπηρεσίες των συνεργείων κάθε μορφής και θα χαίρεστε τα αποτελέσματα της Ολικής Διαχείρισης του Κτιρίου που σας προσφέρουμε.

 

 

Άριστη Εξυπηρέτηση - Τέλεια Οργάνωση - Επαγγελματική Συνέπεια

Ως διαχειριστής αλλα και ως συνεργάτης η Oikoservice  θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για κάθε ανάγκη με τον πιό άμεσοτρόπο.

Συνεργάτες της Oikoservice

 • Έγκαιρη έκδοση των κοινοχρήστων στο τέλος κάθε μήνα διανομή των ειδοποιητηρίων στους ενοίκους, είσπραξη των οφειλών σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα απο τα διαμερίσματα, καταβολή του ποσού σε (4) Τραπεζικούς λογαριασμούς ή πληρωμή στα γραφεία μας 09:00 - 16:30.
 • Επίβλεψη της καθαριότητας και συστάσεις άν χρειάζονται περαιτέρω εργασίες, προκειμένου να διατηρείται καθαρή η πολυκατοικία ή ο επαγγελματικός σας χώρος.
 • Έλεγχος της στάθμης της δεξαμενής πετρελαίου σε τακτά χρονικά διαστήματα και έγκυρη προμήθεια πετελαίου θέρμανσης με τον πιό απλό τρόπο, στη σωστή ποσότητα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Παράδοση στην ώρα που εσείς διευκολύνεστε με την παρουσία οποιουδήποτε ενοίκου κατα την παράδοση. Με μία μόνο κλήση στα τηλέφωνα της εταιρίας μας.
 • Έλεγχος και εποπτεία για την συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα ωστε να εξασφαλίζεται οικονομία στην κατανάλωση, μέγιστη θερμική απόδοση και αποφυγή δυσάρεστων και ξαφνικών βλαβών κατα τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Έλεγχος της καπνοδόχου της δεξαμενής πετρελαίου.
 • Έλεγχος της καλής λειτουργίας του ανελκυστήρα, εποπτεία για την σωστή συντήρηση του, έλεγχος των θυροτηλεφώνων της κεντρικής εισόδου και της ηλεκτρικής εγκατάστασης των κοινοχρήστων χώρων.
 • Ετήσιος έλεγχος για την αναγόμωση ή την αντικατάσταση των πυροσβεστήρων των κοινοχρήστων χώρων.
 • Απολύμανση του κτιρίου με τα πιό εξελιγμένα και εγκεκριμένα απο το Υπουργείο σκευάσματα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αντιμετώπισης εντόμων και τρωκτικών.
 • Έλεγχος και αντικατάσταση ηλεκτρικών λαμπτήρων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυτκατοικίας.
 • Συνεργασία με τα κατάλληλα και πιό αξιόπιστα συνεργεία για την καλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας, μέχρι την σύνδεση του με τον κεντρικό αγωγό.
 • Εύρεση και εποπτεία απο μηχανικό της εταιρείας μας. των κατάλληλων συνεργείων για την συντήρηση και την επισκευή κάθε μορφής βλαβών και φθορών που μπορεί να υπάρξουν στο κτίριο αλλά και σε περίπτωση βλάβης των κοινοχρήστων υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 • Εξόφληση των κοινοχρήστων δαπανών του κτιρίου (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό Αέριο, Πετρέλαιο θέρμανσης, αμοιβές συνεργείων).
 • Εξασφάλιση συμπίεσης των δαπανών στις εντελώς απαραίτητες, ωστε τα κοινόχρηστα να αντανακλούν τις πραγματικές ανάγκες του κτιρίου, αποκλείοντας τις σπατάλες και τις μή απαραίτητες δαπάνες.
 • Φιλική επαφή με όλα τα μέλη του προσωπικού της εταιρείας μας, έτσι ώστε κάθε τι που σας απασχολεί γίνεται αυτόματα φροντίδα μας προς επίλυση.

 

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό πρόγραμμα συνεχώς αναβαθμισμένο έκδοσης κοινοχρήστων λογαριασμών, με ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά απο τους ενοίκους και τους ιδιοκτήτες.

Με δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα-ιδιοκτησία, δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μία για τον ένοικο και μία για τον ιδιοκτήτη. Διευκόλυνση πληρωμών σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, καταβολή του ποσού σε τράπεζα ή στα γραφεία μας, ή εκτάκτως μετα απο ραντεβού στο χώρο σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η Oikoservice, εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στα πλαίσια του επαγγελματικού καθαρισμού, αποτελεί την καλύτερη και πιό αξιόπιστη λύση στα πλαίσια του καθαρισμού κτιρίων.

Πλαισιωμένη απο άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα καθώς και μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, οικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, βιομηχανίες, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, αποθήκες κλπ., προσφέροντας μια ευρεία κλίμακα υπηρεσιών καθαριότητας όλο το χρόνο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Εξασφαλίζουμε τη χρήση των πιό εξελιγμένων και επιστημονικώς ελεγμένων σκευασμάτων εγκεκριμένων απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συνδυάζουμε την ακριβή γνώση της Βιολογίας και Οικολογίας των εντόμων και των τρωκτικών με την επιλογή των πλέον σύγχρονων και κατάλληλων μεθόδων βιοκτονίας (εντομοκτονίας - μυοκτονίας).

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την χρήση των πιό σύγχρονων και αποτελεσματικών εμπορικών σκευασμάτων, σας εγγυάται υγιεινό και σίγουρο αποτέλεσμα για την απολύμανση του κτιρίου σας. Το προσωπικό μας εξειδικεύεται σε απεντομώσεις και μυοκτονίες κατοικιών, πολυκατοικιών, φροντιστηρίων, σχολείων, τραπεζών, εμπορικών κέντρων, εργοστασίων και λοιπων επαγγελματικών χώρων.

 

 

 

 

 

 Ολική Διαχείριση Κτιρίων

 

Oikoservice

 

Μαγερ 32, ΤΚ 10438, Αθήνα

 

Τηλ. 210 82.59.769
  210 82.59.770
  210 82.12.747
  210 82.12.748
Fax 211 21.47.357

 

Επικοινωνία όλο το 24ώρο!

 

Γενικές πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πωλήσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

oikoservice2 trans

Βρείτε μας στο Facebook:

Oikoservice on Facebook